Leírás és Paraméterek
Felhasználási javaslat:
Levesek, szószok, tortaöntetek, desszertek sűrítésére.
Tisztán növényi kötőanyag. Semleges ízű.
A hidegen készített ételeket hagyjuk duzzadni, a meleg ételeket folyamatos keverés
mellett még egyszer forraljuk fel.
Adagolás:
1-2 tk. Szentjánoskenyér-lisztet alaposan keverjük el ½ l hideg vagy meleg folyadékban.
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó szentjánoskenyérfa gyümölcsének magjából készül.
Biotermék.
Tápérték 100 g termékre:
Energia: 844 kJ/ 208 kcal
Zsír: 1,4 g, ebből telített zsírsav: 0,2 g
Szénhidrát: 7,3 g, ebből cukor: 0 g
Ballasztanyag: 74 g
Fehérje: 4,5 g
Só: 0,03 g
Származási hely: olasz-mezőgazdaság.
Ellenőrizte: DE-ÖKO-006,
Kiszerelés: 65 g
Leírás
Felhasználási javaslat:
Levesek, szószok, tortaöntetek, desszertek sűrítésére.
Tisztán növényi kötőanyag. Semleges ízű.
A hidegen készített ételeket hagyjuk duzzadni, a meleg ételeket folyamatos keverés
mellett még egyszer forraljuk fel.
Adagolás:
1-2 tk. Szentjánoskenyér-lisztet alaposan keverjük el ½ l hideg vagy meleg folyadékban.
Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó szentjánoskenyérfa gyümölcsének magjából készül.
Biotermék.
Tápérték 100 g termékre:
Energia: 844 kJ/ 208 kcal
Zsír: 1,4 g, ebből telített zsírsav: 0,2 g
Szénhidrát: 7,3 g, ebből cukor: 0 g
Ballasztanyag: 74 g
Fehérje: 4,5 g
Só: 0,03 g
Származási hely: olasz-mezőgazdaság.
Ellenőrizte: DE-ÖKO-006,
Kiszerelés: 65 g