Leírás és Paraméterek
Olajos magvak őrleménye, Vörös szőlőmaggal, Kurkumával és Gyömbérrel.
A vér normál koleszterinszintjének és egészséges vérerek fenntartásáért.
Hozzájárul az ideg- és immunrendszer egészséges működéséhez.
A TÖKMAG, LENMAG, KENDERMAG az omega-3 zsírsavak természetes forrásai, mely
hozzájárulnak a vér koleszterinszintjének normalizálásához.
A VÖRÖS SZŐLŐMAG fenntartja a vérerek egészségét, a hajszálerek épségét és
természetes védelmet nyújt a szabad gyökökkel szemben.
A KURKUMA és GYÖMBÉR – napi 20 g termék elfogyasztása esetén – hozzájárul a szervezet oxidatív
stresszel szembeni védekezéséhez, részt vesz az immunrendszer normál működésében,
a KURKUMA ezen felül támogatja az idegrendszer egészséges működését is.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energiatartalom 1426kJ/343 kcal
Fehérje: 36,93 g
Szénhidrát: 5,11 g
ebből cukor: 3,99 g
Zsír: 12,34 g
ebből telített zsírsavak: 2,31 g
Élelmi rost: 31,81 g
Nátrium: 0,38 g
Polifenol: 2,66g
Keményítő: 1,12 g
Omega-3 zsírsavak: 1,24%
Omega-6 zsírsavak: 4,50%
Összetevők:
Tökmag, lenmag, kendermag, vörös szőlőmag, kurkuma, gyömbér és egyéb fűszerek.
Adagolási javaslat:
Naponta 20 g (~2 evőkanál) önmagában vagy egyéb élelmiszerbe (müzli, saláta, joghurt, pékáru,
sütemény) keverve.
20 g termék min. 0,1 g kurkumát; min. 0,1 g gyömbért; min. 1,2 g bio vörös szőlőmagot tartalmaz.
Figyelmeztetés:
A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Gyermekek elől gondosan elzárt, száraz, hűvös helyen tárolja!
Kiszerelés:
200 g porkeverék (10 adag)
OÉTI: 15425/2014
Leírás
Olajos magvak őrleménye, Vörös szőlőmaggal, Kurkumával és Gyömbérrel.
A vér normál koleszterinszintjének és egészséges vérerek fenntartásáért.
Hozzájárul az ideg- és immunrendszer egészséges működéséhez.
A TÖKMAG, LENMAG, KENDERMAG az omega-3 zsírsavak természetes forrásai, mely
hozzájárulnak a vér koleszterinszintjének normalizálásához.
A VÖRÖS SZŐLŐMAG fenntartja a vérerek egészségét, a hajszálerek épségét és
természetes védelmet nyújt a szabad gyökökkel szemben.
A KURKUMA és GYÖMBÉR – napi 20 g termék elfogyasztása esetén – hozzájárul a szervezet oxidatív
stresszel szembeni védekezéséhez, részt vesz az immunrendszer normál működésében,
a KURKUMA ezen felül támogatja az idegrendszer egészséges működését is.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energiatartalom 1426kJ/343 kcal
Fehérje: 36,93 g
Szénhidrát: 5,11 g
ebből cukor: 3,99 g
Zsír: 12,34 g
ebből telített zsírsavak: 2,31 g
Élelmi rost: 31,81 g
Nátrium: 0,38 g
Polifenol: 2,66g
Keményítő: 1,12 g
Omega-3 zsírsavak: 1,24%
Omega-6 zsírsavak: 4,50%
Összetevők:
Tökmag, lenmag, kendermag, vörös szőlőmag, kurkuma, gyömbér és egyéb fűszerek.
Adagolási javaslat:
Naponta 20 g (~2 evőkanál) önmagában vagy egyéb élelmiszerbe (müzli, saláta, joghurt, pékáru,
sütemény) keverve.
20 g termék min. 0,1 g kurkumát; min. 0,1 g gyömbért; min. 1,2 g bio vörös szőlőmagot tartalmaz.
Figyelmeztetés:
A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Gyermekek elől gondosan elzárt, száraz, hűvös helyen tárolja!
Kiszerelés:
200 g porkeverék (10 adag)
OÉTI: 15425/2014