Leírás és Paraméterek
A kelkáposzta csíra enyhén fűszeres ízű.
Felhasználási javaslat:
Ideális salátákhoz, turmixokhoz vagy mártogatósokhoz
Összetevők:
100% kelkáposzta (Brassica oleracea acephala sabellica), 100% minősített bio
Ajánlott csíráztatási mennyiség: 1 evőkanál.
Áztatási idő: 6-12 óra.
Öblítés: naponta 2x.
Csíráztatási idő: 3-6 nap.
Ideális hőmérséklet: 18-22°C.
Allergén:
Nyomokban glutént és mustármagot tartalmazhat.
Bio termék.
Leírás
A kelkáposzta csíra enyhén fűszeres ízű.
Felhasználási javaslat:
Ideális salátákhoz, turmixokhoz vagy mártogatósokhoz
Összetevők:
100% kelkáposzta (Brassica oleracea acephala sabellica), 100% minősített bio
Ajánlott csíráztatási mennyiség: 1 evőkanál.
Áztatási idő: 6-12 óra.
Öblítés: naponta 2x.
Csíráztatási idő: 3-6 nap.
Ideális hőmérséklet: 18-22°C.
Allergén:
Nyomokban glutént és mustármagot tartalmazhat.
Bio termék.