Leírás és Paraméterek
70.5% kakaótartalmú belga csokoládé pasztilla.
Kiegyensúlyozottan keserű kakaó ízzel.
Felhasználási javaslat:
Bonbonok, csokoládék, csokoládékrém, fondü készítéséhez.
Torták bevonásához.
Összetevők:
Kakaómassza, cukor, zsírszegény kakaópor, emulgeálószer: szójalecitin,
természetes vanília aroma.
Kakaó szárazanyag tartalom legalább 70,5%.
Nyomokban tejet tartalmazhat!
Tárolás:
12-20°C között, közvetlen fény- és hőhatástól védve!
Kiszerelés: 400 g
Származási ország: Belgium
Minőségét megőrzi a csomagoláson jelzett időpontig!
Leírás
70.5% kakaótartalmú belga csokoládé pasztilla.
Kiegyensúlyozottan keserű kakaó ízzel.
Felhasználási javaslat:
Bonbonok, csokoládék, csokoládékrém, fondü készítéséhez.
Torták bevonásához.
Összetevők:
Kakaómassza, cukor, zsírszegény kakaópor, emulgeálószer: szójalecitin,
természetes vanília aroma.
Kakaó szárazanyag tartalom legalább 70,5%.
Nyomokban tejet tartalmazhat!
Tárolás:
12-20°C között, közvetlen fény- és hőhatástól védve!
Kiszerelés: 400 g
Származási ország: Belgium
Minőségét megőrzi a csomagoláson jelzett időpontig!