Leírás és Paraméterek
Az Alce Nero bio szárított paradicsomos mártást hosszúkás paradicsomból készítik,
beleértve a Coimbra-t, az Ercole-t és más fajtákat is, amelyeket a Ferrara és a
Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek.
Felhasználási javaslat:
A szárított paradicsomszósz tökéletes, gyors és ízletes tésztaétel készítésére.
Összetevők:
Bio paradicsompüré (76%), bio szárított paradicsom (8%), bio extra szűz olívaolaj (7%),
bio hagyma, bio nádcukor, só, bio fokhagyma, bio bors, bio oregano (0,1%).
Leírás
Az Alce Nero bio szárított paradicsomos mártást hosszúkás paradicsomból készítik,
beleértve a Coimbra-t, az Ercole-t és más fajtákat is, amelyeket a Ferrara és a
Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek.
Felhasználási javaslat:
A szárított paradicsomszósz tökéletes, gyors és ízletes tésztaétel készítésére.
Összetevők:
Bio paradicsompüré (76%), bio szárított paradicsom (8%), bio extra szűz olívaolaj (7%),
bio hagyma, bio nádcukor, só, bio fokhagyma, bio bors, bio oregano (0,1%).