Leírás és Paraméterek
A paradicsomfajták, amelyeket a kész pürék és szószok széles választékára válogattak ki,
szilárd, jól strukturált hússal, valamint édes és finom ízekkel rendelkeznek.
A betakarított paradicsomot a megfelelő érettségi fokon átlagosan nyolc órán belül feldolgozzák
az összes íz, aroma és tápanyag megőrzése érdekében.
Felhasználási javaslat:
Az Alce Nero classic szószt próbálja ki az Alce Nero bio tésztákkal együtt, hogy
finom, gyors és egészséges tésztaételeket készítsen.
Összetevők:
Paradicsom* (91%) (paradicsompüré*, paradicsomkoncentrátum*) extra szűz olívaolaj* (3%),
hagyma* (3%), só, nádcukor*, bazsalikom* (0,5%), fokhagyma*.
*Organikus.
Allergének: zellert tartalmaz
Leírás
A paradicsomfajták, amelyeket a kész pürék és szószok széles választékára válogattak ki,
szilárd, jól strukturált hússal, valamint édes és finom ízekkel rendelkeznek.
A betakarított paradicsomot a megfelelő érettségi fokon átlagosan nyolc órán belül feldolgozzák
az összes íz, aroma és tápanyag megőrzése érdekében.
Felhasználási javaslat:
Az Alce Nero classic szószt próbálja ki az Alce Nero bio tésztákkal együtt, hogy
finom, gyors és egészséges tésztaételeket készítsen.
Összetevők:
Paradicsom* (91%) (paradicsompüré*, paradicsomkoncentrátum*) extra szűz olívaolaj* (3%),
hagyma* (3%), só, nádcukor*, bazsalikom* (0,5%), fokhagyma*.
*Organikus.
Allergének: zellert tartalmaz