Leírás és Paraméterek
Az Alce Nero paradicsomos és bazsalikomos mártást hosszúkás paradicsomból készítik,
amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek.
A betakarított paradicsomot a megfelelő érettségi fokon átlagosan nyolc órán belül feldolgozzák
az összes íz, aroma és tápanyag megőrzése érdekében.
Felhasználási javaslat:
A paradicsomos és bazsalikomos szószt próbálja ki az Alce Nero bio tésztákkal együtt,
hogy finom, gyors és egészséges tésztaételeket készítsen.
Összetevők:
Paradicsom* (91%) (paradicsompüré*, paradicsom koncentrátum*) extra szűz olívaolaj* (4%),
bazsalikom* (2,3%), só, hagyma*, nádcukor*.
* Organikus
Leírás
Az Alce Nero paradicsomos és bazsalikomos mártást hosszúkás paradicsomból készítik,
amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy 30 gazdaságban termesztenek.
A betakarított paradicsomot a megfelelő érettségi fokon átlagosan nyolc órán belül feldolgozzák
az összes íz, aroma és tápanyag megőrzése érdekében.
Felhasználási javaslat:
A paradicsomos és bazsalikomos szószt próbálja ki az Alce Nero bio tésztákkal együtt,
hogy finom, gyors és egészséges tésztaételeket készítsen.
Összetevők:
Paradicsom* (91%) (paradicsompüré*, paradicsom koncentrátum*) extra szűz olívaolaj* (4%),
bazsalikom* (2,3%), só, hagyma*, nádcukor*.
* Organikus