Leírás és Paraméterek
A paradicsomfajták, amelyeket a kész pürék és szószok széles választékára válogattak ki,
szilárd, jól strukturált hússal, valamint édes és finom ízekkel rendelkeznek.
A betakarított paradicsomot a megfelelő érettségi fokon átlagosan nyolc órán belül feldolgozzák
az összes íz, aroma és tápanyag megőrzése érdekében.
Felhasználási javaslat:
Az Alce Nero arrabbiata szószt próbálja ki az Alce Nero bio tésztákkal együtt, hogy finom,
gyors és egészséges tésztaételeket készítsen.
Összetevők:
Paradicsom* 92% (paradicsompüré*, paradicsompép* paradicsomkoncentrátum*),
extra szűz olívaolaj* (4%), nádcukor*, só, petrezselyem*, fokhagyma*, chilipaprika* (0,2%).
* Organikus
Leírás
A paradicsomfajták, amelyeket a kész pürék és szószok széles választékára válogattak ki,
szilárd, jól strukturált hússal, valamint édes és finom ízekkel rendelkeznek.
A betakarított paradicsomot a megfelelő érettségi fokon átlagosan nyolc órán belül feldolgozzák
az összes íz, aroma és tápanyag megőrzése érdekében.
Felhasználási javaslat:
Az Alce Nero arrabbiata szószt próbálja ki az Alce Nero bio tésztákkal együtt, hogy finom,
gyors és egészséges tésztaételeket készítsen.
Összetevők:
Paradicsom* 92% (paradicsompüré*, paradicsompép* paradicsomkoncentrátum*),
extra szűz olívaolaj* (4%), nádcukor*, só, petrezselyem*, fokhagyma*, chilipaprika* (0,2%).
* Organikus